Zdrowy ferment Donna Schwenk

Pyszne probiotyczne dania

Waga 0,50 kg
%

39,90  36,90 

Opis

Witaj w świecie fermentowanego jedzenia.

W naszym organizmie znajduje się więcej bakterii ni z komórek. Większość z nas ignoruje to królestwo do momentu, kiedy źli zdobywają przewagę nad dobrymi, co objawia się chorobą.

Wystarczy jednak zadbać o właściwą równowagę a organizm uruchomi swoje zdolności do samoleczenia. Twoje ciało chce twojego dobra, od ciebie oczekuje tylko współpracy.

Poznaj proste przepisy na kombuche, kefir, kiszone warzywa czy zakwas. Znajdziesz tu 130 przepisów opartych na fermentowanej żywności.

Wydawnictwo: Purana

Rok wydania: 2014

Format: 180×220

Ilość stron: 237

 

Opis: Księgarnia Purana

Dodatkowe informacje

Waga 0,50 kg


Możesz lubić także…

NEWSLETTER

Subskrybuj jeśli chcesz otrzymywać informacje o promocjach