Roślinny comfort food dla każdego Eryk Wałkowicz

Roślinnie i comfotrowo

%

57,90  51,90 

Opis

Autor bloga erVegan

Autor przez pojęcie comfort food rozumie jedzenie pokrzepiające czyli takie, które odżywi nasze ciało, dostarczy potrzebne składniki, ale nie będziemy czuć się po nim ospani, bez energii. Jedzenie pokrzepiające to też takie, które da nam trochę radości w trudnych chwilach a jednocześnie nie podniesie nam poziomu cukru do końca skali. Comfort food to też komfort podczas gotowania czyli proste składniki, szybkie wykonanie i smaczny efekt.

Eryk Wałkowicz jest dyplomowanym dietetykiem prowadzącym popularny roślinny blog erVegan, przepisy, które zamieszcza są zawsze wielokrotnie sprawdzone i przetestowane.

Wydawnictwo: Znak

Rok wydania: 2020

Format:   230×260

Ilość stron: 234

Oprawa: Twarda

 

Opis: Księgarnia Purana

 

NEWSLETTER

Subskrybuj jeśli chcesz otrzymywać informacje o promocjach