Obniżka! Jadłonomia Marta Dymek Powiększ

Jadłonomia Marta Dymek

Nowy

Kuchnia roślinna 100 przepisów nie tylko dla wegan.

Więcej szczegółów

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 6 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 6 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 3,00 zł.


64,00 zł

-5,00 zł

69,00 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Wydawnictwo: Dwie siostry

Rok wydania: 2105

Format: 220x280

Ilość stron: 278

Okładka: Twarda

Opinie

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Jadłonomia Marta Dymek

Jadłonomia Marta Dymek

Kuchnia roślinna 100 przepisów nie tylko dla wegan.

Napisz opinię

Produkty powiązane

30 Innych produktów z tej kategorii