Koreańska kuchnia wegańska Joanne Lee Molinaro

Zakochacie się w tej kuchni, bez względu na jakiej jesteście diecie

%

62,90 

Opis

„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego  przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi”.

 JULIA TURSHEN, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm Cook On oraz założycielka Equity at the Table

Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lek­tura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez”.

 JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons

Wydawnictwo: Purana

Rok wydania: 2021

Format: 200×260

Ilość stron: 340

group38
Może spodoba się również…

NEWSLETTER

Subskrybuj jeśli chcesz otrzymywać informacje o promocjach