Jedzenie, które leczy Karolina, Maciej , Szaciłło

Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia.

Waga 0,50 kg
%

49,90  20,00 

Opis

Jesteś tym, co… jesz.

Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów.

Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce „Jedzenie, które leczy”.

Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny – ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem.

Wydawnictwo: Zwierciadło

Rok wydania: 2018

Format: 190×230

Ilość stron: 268

 

Dodatkowe informacje

Waga 0,50 kg


Możesz lubić także…

NEWSLETTER

Subskrybuj jeśli chcesz otrzymywać informacje o promocjach