Opis
„Jedz i pracuj…” to książka dla wszystkich, którzy cały dzień lub jego znaczącą część spędzają poza domem. Dla tych, którym brakuje czasu na gotowanie i najczęściej jadają w stołówkach, restauracjach lub barach szybkiej obsługi. Dla osób wydających sporą część budżetu na jedzenie, które im nie służy i nie zawsze smakuje. Dla wszystkich, którzy chcieliby zadbać o zdrowie i nauczyć się przygotowywania prostych oraz pełnowartościowych posiłków. Nieważne czy mieszkają sami, czy dbają o codziennie wyżywienie kilkuosobowej rodziny.
W książce znajdą się:
- proste, zdrowe, odpowiednio zbilansowane szybkie tygodniowe menu do pracy,
- przepisy na poszczególne dni (śniadanie, lunch, przekąska i kolacja),
- menu jesienno-zimowe oraz menu wiosenno-letnie,
- listy zakupów (lista weekendowa i krótkie listy dotyczące danego dnia z produktami świeżymi),
- menu inspirowane smakami światowych kuchni.
Wydawnictwo: Zwierciadło
Rok wydania: 2016
Format: 160×220
Ilość stron: 227