Opis
Masz dość długich list trudno dostępnych składników?
Nie chcesz rezygnować z ulubionych, tradycyjnych smaków?
„Jadłonomia po polsku” udowadnia, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i smaczna jak pierogi ruskie!
Oto sześć rozdziałów podzielonych zgodnie z sześcioma porami roku, każda z nich jest niezwykle inspirująca! Tak, mamy w końcu sześć pór roku, często zapominamy o przedwiośniu i o przedzimiu. Wtedy przecież natura również raczy nas różnorodnością i ciekawymi smakami!
„Jadłonomia po polsku” to nie tylko inspirujące przepisy, ale również porady, które ułatwią gotowanie i sprawią, że będzie łatwe, zrozumiałe i pyszne. Teraz już wiadomo, dlaczego latem do rosołu warto wrzucić bób, jak zrobić iście rewolucyjny pasztet bez pieczenia oraz dlaczego kilka kawałków słodkiej dyni tak świetnie sprawdzi się w bigosie!
Wydawnictwo:
Rok wydania:
Format: 220×280
Ilość stron: 280
Oprawa Twarda