Obniżka! Jadłonomia Marta Dymek Powiększ

Jadłonomia Marta Dymek

Nowy

Kuchnia roślinna 100 przepisów nie tylko dla wegan.

Więcej szczegółów

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 6 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 6 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 3,00 zł.


64,00 zł

-5,00 zł

69,00 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Wydawnictwo: Dwie siostry

Rok wydania: 2105

Format: 220x280

Ilość stron: 278

Okładka: Twarda

Produkty powiązane

30 Innych produktów z tej kategorii