W piekarni Pięciu Przemian Anna Czelej Powiększ

W piekarni Pięciu Przemian Anna Czelej

Nowy

Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Więcej szczegółów

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 3 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 3 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 1,50 zł.


34,90 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach,
a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe…
oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.

Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian,
tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa.
W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy,
wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.

Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu,
sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.

Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

Wydawnictwo: Vivante

Rok wydania: 2015

Format: 140x200

Ilość stron: 182

 

Produkty powiązane

30 Innych produktów z tej kategorii